Typ om te zoeken

Overige

7de editie: Week van de Valpreventie

Delen

De 7de editie van de Week van de Valpreventie staat voor de deur! Net zoals de vorige editie is het centrale thema: ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ Binnen het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ wordt de oudere aangemoedigd om zoveel mogelijk te bewegen, maar wel op een veilige manier. Dit wil zeggen dat men voldoende aandacht schenkt aan de verschillende valrisicofactoren zoals verminderd zicht, laag vitamine D-gehalte, valangst, medicatie, onveilige omgeving, onaangepast schoeisel, …

Tijdens de week van 23 tot en met 29 april 2018 roepen we alle verenigingen, organisaties, intermediairs, woonzorgcentra, gezondheid- en welzijnswerkers en iedereen die in contact komt met 65-plussers op om allerlei activiteiten rond valpreventie te organiseren. Net zoals de vorige edities rekenen we op jullie massale deelname en trachten we, net zoals in 2017, samen de kaap van 1000 deelnemende organisaties te overschrijden.

Registreer je organisatie dus via www.valpreventie.be! Wil je kans maken op een bezoek van de Vliegende Reporter? Aarzel niet en registreer je organisatie tot en met 30 maart 2018. Stel je ook kandidaat voor de Award Week van de Valpreventie tot en met 11 mei en wie weet sleept jouw organisatie de Award in de wacht! Naast onze bestaande materialen en activiteiten rond valpreventie, kan je de geüpdatete folder, affiche en het artikel raadplegen! Bekijk ook zeker onze nieuwe placemat met de bewegingsdriehoek! Alle materialen kunnen online besteld worden. Registreer je en neem deel aan de Week van de Valpreventie 2018! We rekenen ook dit jaar op jouw engagement.

Klik hier voor meer informatie over de Week van de Valpreventie 2018.

 

 

Tags:

Je houdt waarschijnlijk ook van