Alpheios schenkt leven aan VIVE

De duurzaamheidsadviseur adviseert organisaties in zowel quick wins als fundamentele keuzes om duurzamer schoon te maken. Dat gebeurt via een duurzaamheidsscan volgens een logisch stappenplan, waarbij de methodes van de organisatie worden geïnventariseerd en waarbij later een systeem van duurzaam schoonmaken wordt geïmplementeerd en begeleid.

Opleidingen

Daarnaast biedt VIVE ook opleidingen over de essentie van duurzaam schoonmaken, zowel op kaderniveau als voor schoonmakers en hun direct leidinggevenden. Met zes schoonmaakmiddelen met Europees Ecolabel voor interieur, sanitair en vloer biedt VIVE oplossingen zowel voor dagelijkse reiniging als voor situaties waarin net dat beetje extra reinigingskracht nodig is.

Alpheios is één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaak in Nederland. Als resultaatgerichte partner wil het de performance van schoonmaakorganisaties verbeteren. “We werken vanuit een diepgaande kennis van de opdrachtgever en denken in professionele totaalconcepten op basis van hoogwaardige en uitgekiende methoden en systemen.”
www.alpheiosvive.com 

 

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.