Alpheios stelt innovaties voor op de HealthCare Beurs

Alpheios heeft al meer dan vijftig jaar een gevestigde naam in de gezondheidszorg. Daarom dat zij ook niet op de HealthCare zullen ontbreken!
Eén van de innovaties die Alpheios zal voorstellen in Brussels Expo is de Wetrok Discomatic Samba. Deze compacte en wendbare schrob-/zuigmachine werd speciaal ontworpen voor onder andere kleine en drukbezette ruimtes in verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen en apotheken.

Daarnaast toont Alpheios de Alpha D3-Fogging® desinfectiemethode. Alpheios ontwikkelde – in samenwerking met internationaal gerenommeerde onderzoekers en onderzoeksinstituut Sohit –  deze geavanceerde desinfectiemethode op basis van het vernevelen van waterstofperoxide. Met Alpha D3-Fogging® hoeven ruimtes die besmet zijn, met bijvoorbeeld MRSA, niet leeggeruimd en nagespoeld te worden. En zijn binnen enkele uren adequaat gedesinfecteerd en gebruiksklaar.

Meer weten over Alpheios en wat zij voor u kunnen betekenen? Breng dan zeker een bezoek aan de Alpheios stand 11.1.7 + 11.2.7 tijdens de HealthCare te Brussels Expo.

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.