Typ om te zoeken

In the spotlight Techniek Ziekenhuizen

AZ Sint-Lucas opent gloednieuw medisch centrum in Lochristi

Delen

Gisteren openden de deuren van een nieuw medisch centrum in Lochristi. Patiënten kunnen hier terecht voor consultaties bij 19 verschillende artsen van AZ Sint-Lucas. Dit bespaart hen een rit naar het centrum van Gent.

Omdat we merkten dat veel van onze patiënten uit Lochristi en omgeving komen, besloten we er een nieuw medisch centrum te bouwen. ​Zo hoeven de patiënten niet naar Gent te komen om onze artsen te raadplegen. Vandaag opent het centrum officieel zijn deuren. Negentien artsen van twaalf verschillende specialismen houden hier consultaties.

Het medisch centrum is een modern gebouw, verspreid over een gelijkvloers en twee verdiepingen en bevindt zich op een toplocatie in de Slagmanstraat, naast bakkerij Aernoudt.

Het centrum in Lochristi is de derde polikliniek van AZ Sint-Lucas, naast bestaande centra in Zelzate en Aalter. Volgende specialismen kunnen er geconsulteerd worden: endocrinologie, gynaecologie, algemene heelkunde, thoracale en vasculaire heelkunde, longziekten, maag-darm- en leverziekten, neus-keel- en oorziekten, nierziekten, orthopedie, pijnkliniek, reumatologie en urologie. Een afspraak maken kan via het nummer 09 224 62 62.

Laat een commentaar na

Your email address will not be published. Required fields are marked *