AZ Sint-Vincentius Deinze verwelkomt Jan Blontrock als nieuw algemeen directeur

Sinds begin 2019 waait een frisse wind door AZ Sint-Vincentius Deinze. Met zijn ruime ervaring en expertise in de zorgsector werd Jan Blontrock aangetrokken als algemeen directeur. Sinds begin 2020 combineert hij dit met de functie als liaison directeur in AZ Maria Middelares, waarmee AZ Sint-Vincentius Deinze een personele unie heeft. 
Na zijn basisopleiding als verpleegkundige volgde Jan Blontrock een licentiaat in de ziekenhuiswetenschappen en een postgraduaat bedrijfskunde, aangevuld met talrijke vervolgopleidingen. Al twee jaar na de aanvang van zijn carrière in Ieper nam hij er meer dan 25 jaar lang een leidinggevende functie op als respectievelijk hoofdverpleegkundige, verantwoordelijke hoteldienst en verpleegkundig directeur. Van eind 2018 tot augustus 2019 was hij verpleegkundig en paramedisch directeur a.i. in AZ Maria Middelares 
De ambities voor AZ Sint-Vincentius Deinze zijn groot. Jan Blontrock: “We slaan een nieuwe, toekomstgerichte weg in. Focus ligt op vernieuwing, samenwerking en kwaliteitsvolle patiëntenzorg. Als regionaal, familiaal ziekenhuis vinden we het ook belangrijk dicht bij onze patiënten te staan. Ons nieuwe logo met baseline ‘met zorg omringd’ wil dit verhaal alvast mee uitdragen naar de buitenwereld.” 
 

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.