Dr._Jeremy_Verbeke

KARUS benoemt Jeremy Verbeke tot medisch directeur

Vanaf 1 april neemt Jeremy Verbeke de fakkel over van Remi Spiers als medisch directeur van KARUS vzw.

Remi Spiers was al twaalf jaar medisch directeur toen hij, na de fusie van het Psychiatrisch Centrum Caritas in Melle en het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Camillus in Sint-Denijs-Westrem, medisch directeur van KARUS vzw werd. Omdat hij weldra op pensioen gaat, zal Jeremy Verbeke zijn functie invullen.

Dr. Verbeke heeft jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Momenteel is hij beleidspsychiater binnen de zorgprogramma’s voor mensen met angst- en stemmingsproblemen. Hij geeft ook leiding aan de beleidsteams. Als medisch directeur zal dr. Verbeke zich nu ook op directieniveau inzetten om de medische zorg bij KARUS kwaliteitsvol te blijven verstrekken.

“We zijn erg verheugd om dokter Verbeke in ons directieteam te verwelkomen”, zegt Katlyn Colman, algemeen directeur. “KARUS is haar zorgstrategisch plan voor de toekomst aan het concretiseren en daarbij kunnen we frisse energie en expertise goed bij gebruiken. De implementatie ervan zal ook veel aanpassingsvermogen en daadkracht van het medisch korps vergen. Dr. Verbeke heeft dan ook een schitterende mentor met dr. Spiers die tot op vandaag zijn opdracht voor het ziekenhuis met steeds weer vernieuwende inzichten en met aandacht voor alle belanghebbenden vervulde.”

Ook Jeremy Verbeke reageert enthousiast op de nieuwe uitdaging: “Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het directieteam van KARUS, om te verbinden en samen te werken aan een toekomst waarin onze zorgvragers de best mogelijke zorg krijgen.”

LEES MEER OP ZORGMAGAZINE.BE

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.