HEALTHCARE_2909low(499van835).jpg

Bezoek HEALTH&CARE, dé vakbeurs voor de zorgsector op 24-25-26 april

HEALTH&CARE staat volledig in het teken van de zorgmedewerker. Het belooft een topeditie te worden dankzij de boeiende mix van inspiratie, innovatie, seminaries, demonstraties, start-ups, … Interessant voor iedereen actief in de zorgsector!

 >> Registreer u nu samen met uw collega’s

Op het programma

Op het programma staan 25 interessante sprekers (waaronder Peter Hinssen, Margot Cloet, Piet Vanthemsche, Ri De Ridder, …) met vele aantrekkelijke en prangende onderwerpen. Bekijk het volledige programma op www.health-care.be en registreer u onmiddellijk online! Registreren is gratis, maar verplicht.

>> Ontdek het volledige programma

300 standhouders en 5 verschillende belevingszones

300 standhouders staan klaar om u kennis te laten maken met hun nieuwste producten en diensten voor de zorgsector. De beurs is opgedeeld in verschillende categorieën, waarvan rond elke categorie een belevingszone werd opgebouwd:

  • U-time | Thank U for Caring: comfortable en efficient werken met oog voor de patiënt en voldoening van de job. Maak weer tijd voor professionele quality time!
  • TUOI | Axl Enthoven, Belgische designer, stelt in primeur zijn nieuwste meubelcollectie voor de Silver Generation voor.
  • Parki’s Kookatelier | Healthy Food Market: Parki’s Kookatelier, initiatief van de Parkinsonliga, geeft kookworkhops voor mensen met tremor.
  • Start-up powered by BlueHealth Innovation Center | Pitch Bar | Agoria Tech Zone : de meest beloftevolle en innovatieve start-ups en technologie bedrijven voor de zorgsector
  • Shared Services: hoe kunnen verschillende ondersteunende domeinenen zoals bijvoorbeeld technische diensten, aankoop ICT en HR samenwerken en het proces efficiënter laten verlopen.

>> Verzilver uw gratis toegang voor HEALTH&CARE

STEM VANAF NU  VOOR DE HEALTH&CARE AWARDS

Op woensdagavond 25 april reikt HEALTH&CARE 7 prestigieuze awards uit voor de zorgsector in de categorieën Concept, Health&Care, Hospitality, Innovatie, Tools, Zorgmedewerker en Zorgteam van het jaar! Een zevenkoppige jury selecteerde voor elke categorie 3 genomineerden uit de meer dan 70 inzendingen. De genomineerden zijn ondertussen bekend en de winnaar ligt vanaf nu in jullie handen! Stemmen kan vanaf NU tot en met 20 april!

>> Stem nu

Een mooie mix van producten, diensten, belevingszones en een inspirerend programma, u vindt het terug op HEALTH&CARE waar u meer dan 6.000 zorgprofessionals in drie dagen ontmoet.

Mis deze unieke driedaagse niet, wij kijken ernaar uit u te mogen ontmoeten op HEALTH&CARE!

Praktische info

HEALTH&CARE
24-25-26 april
Flanders Expo, Maaltekouter 1 9051 Gent

www.health-care.be
@HealthCareBE

 

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.