Biedt Office 365 de gewenste bescherming voor uw gevoelige e-maildata?

Het nieuws rondom de Exchange-hack zet dataveiligheid van software hoog op de agenda’s van security professionals. Volgens het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) zijn meer dan tien Belgische bedrijven al slachtoffer geworden van kwetsbaarheden op de Amerikaanse e-mailserver.
Hoe zit het met Office 365? Zivver, maker van technologie voor veilige digitale communicatie, beantwoordt alle vragen rondom dit onderwerp tijdens hun webinar op 30 maart.
Alarmerende stijging aan datalekken in België
Waarom is additionele beveiliging voor online communicatie nodig? Belgische bedrijven hebben in 2020 een recordaantal datalekken bij de Belgische privacytoezichthouder gemeld. De Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) ontving in totaal 1.060 meldingen van een datalek.
Dit is een stijging van meer dan 20% ten opzichte van 2019, toen er nog 869 meldingen binnenkwamen. Door de AVG (GDPR) zijn Belgische bedrijven sinds mei 2018 verplicht om een datalek bij de autoriteit te melden. In het overgrote deel van de datalekken speelt e-mail een belangrijke rol. De veiligheid van e-mail wordt een steeds belangrijker onderwerp. In het webinar zal Rick Goud daarom proberen de meest gestelde vragen rondom dit onderwerp op een effectieve manier te beantwoorden.
Gartner signaleert vraag naar ‘Email Data Protection Supplementen’ 
Gartner signaleert in hun recente ‘Email Security Market Guide 2020’ dat veel organisaties op zoek gaan naar ‘Email Data Protection Supplementen’ die securitygaten kunnen dichten. Dat betekent dus niet dat zij op zoek zijn naar een vervanging voor een leverancier zoals Office 365, maar dat zij additionele veiligheidsoplossingen op een kosteneffectieve manier willen toevoegen of integreren. Deze mogelijkheden worden tevens besproken in het webinar.
Schrijf je kosteloos in voor het webinar
Het webinar vindt plaats op 30 maart om 14:00 uur en biedt inzichten om de veiligheid van e-maildata te verbeteren. Het webinar is interactief en deelnemers hebben tijdens het digitale evenement de gelegenheid om vragen te stellen.
Schrijf je in voor het webinar: Biedt Office 365 de gewenste bescherming voor uw gevoelige e-maildata?

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.