qaly_zorganderstv.jpg

Care Property Invest verwerft woonzorgcentrum Qaly te Beersel

Care Property Invest meldt de verwerving van 100% van de aandelen in de vennootschap Konli BVBA. Konli BVBA is de eigenaar van het gebouw waarin “Seniorencampus [email protected]” gehuisvest is, bestaande uit een woonzorgcentrum met 78 woongelegenheden en een centrum voor kortverblijf met een capaciteit voor 9 personen. De uitbating hiervan is in handen van [email protected] BVBA. De conventionele waarde van dit project bedraagt circa 16,7 miljoen.

Peter Van Heukelom, CEO van Care Property Invest; “Kort na de aankondiging van het akkoord onder opschortende voorwaarden m.b.t. verwerving van ons elfde project in Vlaams-Brabant vorige week, op 28 september 2017, zijn wij verheugd om vandaag een nieuwe aanwinst in dezelfde provincie aan onze vastgoedportefeuille te kunnen toevoegen. Het onroerend goed gelegen te Alsemberg, geëxploiteerd door [email protected], betreft het 89e gebouw dat we aan onze vastgoedportefeuille mogen toevoegen.” 

De exploitatie

De uitbating van het woonzorgcentrum, inclusief centrum voor kortverblijf wordt waargenomen door [email protected] BVBA, door middel van een lange termijn overeenkomst van het type “triple net”. Qaly staat voor “Quality Adjusted Life Years”, een maatstaf in de geneeskunde voor levensjaren en levenskwaliteit. Die fysieke, mentale én sociale levenskwaliteit dragen zij hoog in het vaandel. De initiatiefneemster van “ Seniorencampus [email protected]” is Dr. Lieve Verplancke. 

Het vastgoed

“Seniorencampus [email protected]” is een oase van rust, ideaal gesitueerd in de Brusselse rand. Het woonzorgcentrum met centrum voor kortverblijf is gelegen op het rustige en groene domein Rondebos, dat slechts op 1 kilometer afstand ligt van Alsemberg. Ook het centrum van Sint-Genesius-Rode en Waterloo bevindt zich maar enkele kilometers verderop. Met verschillende haltes van het openbaar vervoer en het station binnen wandelafstand en de Brusselse Ring in de nabije omgeving, is “Seniorencampus [email protected]” vlot bereikbaar, en dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer.

Het project bestaat uit een woonzorgcentrum met 78 woongelegenheden en een centrum voor kortverblijf met 9 woongelegenheden. De bewoners kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor lichaam en geest waaronder een fitness, een spa, een wellnesscenter, een biljartruimte, een creakamer en een mooi aangelegd Grand Café. Bij mooi weer kunnen zij genieten van de groene omgeving in de aangelegde tuin of op het terras. 

De Transactie:

Care Property Invest verwierf alle aandelen in de vennootschap Konli BVBA. De conventionele waarde van dit onroerend goed bedraagt circa € 16,7 miljoen. Deze waarde is grotendeels gebaseerd op en ligt in lijn met de waardering van de vastgoeddeskundige. Care Property Invest herhaalt haar wens om in de toekomst haar vastgoedportefeuille verder uit te breiden met zorgvastgoed zowel in het Vlaams, Waals en Brussels Hoofdstedelijk Gewest als in de hele Europese Economische Ruimte. 

Bron: Care Property Invest – eigen berichtgeving

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwbrief.