Typ om te zoeken

Careers In the spotlight

Den Dries verwelkomt een nieuwe algemeen directeur

Delen

Tim Bruylandt is sinds 15 september werkzaam als nieuwe algemeen directeur van Den Dries vzw.  Algemeen directeur Luc Verbeke zette na 38 jaar een stap terug en wordt voor de komende 2 jaar afgevaardigd bestuurder strategische projecten.  

Tim Bruylandt (46) uit Erpe-Mere neemt met veel energie de fakkel overTim is met deze nieuwe uitdaging niet aan zijn proefstuk toe. De maatschappelijk assistent startte zijn professionele carrière in het Aalsterse, daar was hij dertien jaar actief in de bijzondere jeugdzorg. De voorbije 10 jaar  gaf hij het beste van zichzelf, achtereenvolgens als coördinator en als directeur van het woon- en begeleidingsproject voor mensen met een verstandelijke beperking Zonnehoeve|Living+ in Eke. “Ik ken dus de sector en heb er echt zin in om met alle medewerkers het mooie verhaal verder te schrijven, maar ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan”, zegt hij.  

Aan uitdagingen geen gebrek in Den Dries VZW, de komende jaren investeert de organisatie onder andere in een volledig nieuwe inclusieve woon- en leefwijk in het centrum van Evergem.  

Luc Verbeke zal als afgevaardigd bestuurder voor de komende 2 jaar een aantal strategische projecten, waaronder het masterplan, verder opvolgen in nauwe samenspraak met de nieuwe algemeen directeur.  

“Ik heb het altijd als een voorrecht beschouwd om de afgelopen 38 jaar directeur  te zijn van deze mooie organisatie. Den dries blijft niet verweesd achter, maar wordt toevertrouwd aan een nieuwe gedreven directeur en een gemotiveerd team medewerkers. ”

Den Dries gaat niettegenstaande de enorme veranderingen van de laatste jaren op beleidsvlak een mooi toekomst tegemoet” 

 

Laat een commentaar na

Your email address will not be published. Required fields are marked *