Typ om te zoeken

Careers

Een nieuwe Adjunct Algemeen Directeur van het UKZKF

Delen

Op 1 augustus treedt Anna Groswasser toe tot het managementteam als Adjunct Algemeen Directeur van het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola. 

Anna Groswasser is een 38-jarige economist (Solvay Business School). Zij heeft drie jaar gewerkt in een universitair ziekenhuis en heeft ook een Hospital Management opleiding. Al 10 jaar diende zij bij Solidaris als financieel en economisch adviseur voor de secretaris-generaal en vervolgens
als financieel directeur en dit, tot op de dag van vandaag.”Haar financiële managementervaring, evenals haar gedegen kennis van sociale kwesties op het vlak van gezondheidsbeleid en de dynamiek van change management zullen waardevolle troeven vormen in haar nieuwe rol binnen ons ziekenhuis”, aldus Francis de Drée, Algemeen Directeur van het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola. 

Anna Groswasser zal samenwerken met Francis de Drée, die onlangs heeft aangekondigd dat hij deze zomer naar een ziekenhuis in Azië vertrekt en Dirk Thielens, Adjunct Afgevaardigd Bestuurder van de Iriskoepel, die de functie van Algemeen Directeur voor beide instellingen overneemt ad interim. Anna Grosswasser zal zich focussen op het beheer van het UKZKF. 

Anna Grosswasser is de eerste vrouw – sinds 1986 – die een functie binnen de algemene directie binnen het UKZKF op zich neemt. 

Laat een commentaar na

Your email address will not be published. Required fields are marked *