Eten is feest!-award: Doe mee!

De voorbije maanden waren zwaar, een uitdaging voor personeel én gasten. In deze moeilijke momenten beseften we des te meer hoe eten ons bij elkaar brengt en alles beter maakt. Nu er licht aan het einde van de tunnel komt, willen JAVA Foodservice en Unilever Food Solutions de hele sociale sector een hart onder de riem steken met de Eten is Feest!award. 
Waarom van eten een feest maken 
Wij willen chefs helpen om kwalitatievere maaltijden te serveren door ze de juiste kennis en inspiratie te geven – en zo het fysieke én mentale welzijn van de doelgroep te bevorderen. Want dat is nu meer dan ooit van belang. En niet alleen het voedsel zelf is belangrijk, maar ook de algemene sfeer, gastvrijheid en beleving. Samen met je willen we ervoor zorgen dat eten elke dag een feest wordt.  
Wat is de Eten is feest!-Award  
De ‘Eten is feest!’-Award is een initiatief van JAVA Foodservice in samenwerking met Unilever Food Solutions. Hun gezamenlijk doel is om van elke maaltijd een feestelijk moment te maken en tegelijk de chefs die zich elke dag hiervoor inzetten te belonen. 
Een initiatief dat een meer uitgebreide smaakbeleving centraal zet. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een smaakvolle maaltijd. En daarom reiken we ook dit jaar de ‘Eten is feest!’award uit. Werk je in een organisatie actief in de sociale sector en ga je graag de extra mile om het welzijn van je tafelgasten te verbeteren? 
Maak kans op € 10.000  
De instelling, die het beste culinaire idee indient om van eten een feest te maken, ontvangt maar liefst € 10.000 prijzengeld om dit idee te realiseren. Heb je plannen, ideeën om van eten opnieuw een feest te maken, dan willen wij ze ondersteunen. Grijp deze kans om je project in de kijker te zetten en  10.000 te winnen. 
Dien een idee in waarmee jij en je team het eetmoment willen opwaarderen en maak kans op een financieel steuntje in de rug van € 10.000 waarmee je (een deel van) je project kunt financieren.


Dien je idee hier in   
Ben jij actief in de sociale sector? Maak je deel uit van het keukenteam? Of ben je overtuigd van het belang van lekker eten? Laat ons weten hoe je met je team het welzijn van jullie gasten op culinair vlak willen verbeteren. 
We staan open voor verschillende invalshoeken, culinair, sociaal of op het gebied van beleving. Zolang er maar een link is met de maaltijd. Heb je bijvoorbeeld er altijd van gedroomd om een pop-up soepbar te bouwen in je restaurant? Of denk je aan een leuk concept om meer beleving voor je gasten te creëren? 
Dien dan snel jullie idee in en wie weet wordt je project geselecteerd door onze jury!  
Download het formulier (www.etenisfeest.be), vul het in en stuur het voor 21  juni naar [email protected].
Veel succes! 

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.