Gratis acties voor non-profitinstellingen ten behoeve van welzijn op het werk

FeBi vzw is een overkoepelende organisatie van meerdere Federale & Brusselse Maribel- en Vormingsfondsen binnen de private non-profit sector.
Het werkveld van FeBi bestrijkt de sectoren van het PC 330 (ziekenhuizen, woonzorgcentra, dagverzorgingscentra, serviceflats, thuisverpleging, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra, beschut wonen, diensten van het Rode Kruis & andere diensten binnen de gezondheidszorg), het PC 319 (opvoedings- en huisvestingsinstellingen), het PC 329.03 (socio-culturele sector) en het PC 337 (aanvullende diensten voor de non-profitsector).
Dankzij een aanbesteding van de GGC, beheerd door ABBET, kunnen bepaalde sociale fondsen van FeBi sectorale acties voorstellen voor een periode van een jaar in verband met welzijn op het werk.
Deze acties zijn bedoeld om de door de GGC goedgekeurde instellingen te helpen bij het ontwikkelen van acties ten behoeve van het welzijn op het werk en het voldoen aan hun wettelijke verplichtingen, die tot dusver niet werden gefinancierd.
Dit is een kans voor instellingen om financiële ondersteuning te ontvangen voor:
– opleidingskosten met betrekking tot welzijn op het werk,
– risicoanalyses,
– ergonomisch materiaal.

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.