Griet Vander Velpen wordt de nieuwe hoofdarts in RZ Tienen

Griet Vander Velpen wordt de nieuwe hoofdarts in RZ Tienen

In Tienen stelde de raad van bestuur van het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart dr. Griet Vander Velpen aan als hoofdarts. Zij zal binnenkort de fakkel overnemen van dr. Frank Martens. Griet Vander Velpen was voordien medisch directeur bij Ziekenhuis Oost-Limburg.

“Namens de raad van bestuur wil ik dr. Vander Velpen hartelijk welkom heten”, zegt dr. Hans Struyven, algemeen directeur van het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart. “Met haar jarenlange ervaring als abdominaal chirurg, medisch diensthoofd en medisch manager in het Jessaziekenhuis, haar rollen als hoofdarts in het Mariaziekenhuis en hoofdarts in het ZOL, zijn we ervan overtuigd dat dr. Vander Velpen een zeer waardevolle aanwinst is voor het directieteam.”

“Daarnaast willen we dr. Martens hartelijk danken voor zijn jarenlange rol als hoofdarts van RZ Tienen, waar hij een essentiële bijdrage deed aan de uitbouw van ons ziekenhuis als een kwalitatief Community Hospital. Zijn ervaring en competenties zullen zeker nog een rol spelen bij de verdere ontwikkeling van RZ Tienen, want dr. Martens wordt toegevoegd aan het directieteam als beleidsadviseur.”

LEES MEER OP ZORGMAGAZINE.BE

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.