Dr. Hans Feys nieuwe hoofdarts van het Jan Yperman Ziekenhuis

Hans Feys nieuwe hoofdarts Jan Yperman Ziekenhuis

Sinds maandag 2 mei is dokter Hans Feys de nieuwe hoofdarts van het Jan Yperman Ziekenhuis. Tot en met 30 juni is dr. Hans Feys nog klinisch actief bij de dienst orthopedie-traumatologie. Zijn volledige mandaat gaat in vanaf 1 juli 2022.

Dr. Feys studeerde in Kortrijk en Leuven, en specialiseerde zich in de Orthopedie met subspecialisatie in de rug en knie. Hij werkte eerst in AZ Sint-Blasius Dendermonde en is sinds 1993 aan de slag in Ieper, eerst in het O.L.V. en later in het Jan Yperman Ziekenhuis.

Medische raad

Sinds 1998 werkt hij voltijds voor het Ieperse ziekenhuis en heeft hij ook meerdere beleidsmatige engagementen opgenomen als voorzitter en lid van de medische raad.

Dr. Feys zal dr. Bart van Besien opvolgen. Die was hoofdarts sinds 21 januari 2022, na het vertrek van dr. Ilke Montag. Dr. van Besien zal instaan voor de verdere overdracht en ondersteuning tot dr. Feys zich volledig kan vrijmaken voor zijn mandaat als hoofdarts.

Zorgstrategisch plan

Waar de nieuwe hoofdarts zich op zal richten? Wel, het verder ontwikkelen van een kwaliteitsbeleid, de uitbouw van een patiëntgerichte werking en de opmaak en vernieuwing van ons zorgstrategisch plan, zowel voor het TRIaz-netwerk als voor het Jan Yperman Ziekenhuis, staan hoog op de agenda.

LEES MEER OP ZORGMAGAZINE.BE

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.