Filip Deboutte en Ilse Hoet

Ilse Hoet is nieuwe algemeen directeur Kliniek Sint-Jozef

Op 2 januari 2023 neemt Ilse Hoet de fakkel over van Filip Deboutte als algemeen directeur van Kliniek Sint-Jozef in Pittem.

Filip Deboutte kondigde eerder dit jaar aan met pensioen te gaan. Nu laat het bestuursorgaan van het psychiatrisch centrum weten dat Ilse Hoet zijn plaats zal innemen. Dit gebeurt na een publieke oproep voor kandidaten en grondige selectieprocedure.

Ilse Hoet studeerde af als burgerlijk ingenieur (Universiteit Gent). De afgelopen 25 jaar werkte ze bij de Vlaamse Overheid. Haar meest recente functie is afdelingshoofd bij de Afdeling Beleid van het Departement Mobiliteit en Openbare werken. Voorheen was ze ook actief als projectingenieur en later als beleidsmedewerker en leidinggevende binnen het Departement Mobiliteit en Openbare Werken. Daarnaast is ze actief als bestuurder in verschillende organisaties.

“Vanaf de eerste contacten voelde ik me aangetrokken tot de waarden van Kliniek Sint-Jozef”, laat Hoet weten. “Dit engagement mogen opnemen, voelt tegelijk als een grote eer en een enorme uitdaging. Ik kijk er naar uit om de ingeslagen koers verder uit te bouwen, maar hoop met mijn frisse blik ook nieuwe perspectieven te kunnen aanreiken.”

LEES MEER OP ZORGMAGAZINE.BE

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.