Katlyn Colman

Katlyn Colman wordt algemeen directeur KARUS

Eind september zal Katlyn Colman aan de slag gaan als algemeen directeur van psychiatrisch ziekenhuis Karus vzw. Die organisatie biedt geestelijke gezondheidszorg voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen in Melle en Sint-Denijs-Westrem. Bij A.S.Z. volgt Sabine Siau haar op als waarnemend algemeen directeur.

“Fier op wat gerealiseerd werd binnen het ziekenhuis en ook daarbuiten voor het netwerk Curoz en de ondertekening van het fusieprotocol met het OLV ziekenhuis”, zo blikt Katlyn Colman terug op haar loopbaan bij het A.S.Z. in Aalst, waar ze sinds 2020 algemeen directeur was. Voordien was ze algemeen directeur bij Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen en operationeel directeur in het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen.

“De Raad van Bestuur wenst ook Katlyn Colman nog eens te bedanken voor al haar geleverde inspanningen. Naast de vele uitdagingen binnen het A.S.Z. zijn wij ervan overtuigd dat Sabine Siau het fusieproject met het OLV Ziekenhuis in goede banen zal leiden met blijvende aandacht voor een kwaliteitsvol en toegankelijk zorgaanbod”, aldus dr. Michaël Rosseel, ondervoorzitter A.S.Z.

Iets betekenen voor elkaar

“Het is de bedoeling Karus verder uit te bouwen als toonaangevende organisatie in de geestelijke gezondheidszorg waar mensen, wetenschappelijk onderbouwd door de nieuwste inzichten, iets betekenen voor elkaar. Artsen, psychologen, verpleegkundigen, paramedici en ondersteuners gaan met de patiënt op pad, hand in hand en sectoroverschrijdend, op weg naar een kwaliteitsvol leven”, vertelt Katlyn Colman.

LEES MEER OP ZORGMAGAZINE.BE

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.