Typ om te zoeken

In the spotlight Techniek Woonzorgcentra Ziekenhuizen

Leuningen en handgrepen zijn onmisbaar in de zorgsector

Delen

Protecura is gespecialiseerd in het plaatsen van muurbescherming, hoekbescherming, deurbescherming, armleuningen en podotactiele tegels in de zorgsector.

Voor de ziekenhuizen beschikt Protecura over een assortiment van kwalitatieve RVS leuningen. Roestvrij stalen leuningen zijn zeer duurzaam, stevig en gemakkelijk schoon te houden.  Binnen Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) heeft Protecura op de diverse sites oude PVC leuningen vervangen door nieuwe RVS leuningen met getrokken bochten van 45°.

Naast RVS leuningen, wordt er af en toe ook gekozen voor PVC leuningen. Deze zijn onderhoudsvrij, stootvast en kleurecht. Het betreft hier een stalen buis met een naadloze kunststof mantel overtrokken. PVC of kunststof leuningen zijn antibacterieel en verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast zijn ze ook in hout en aluminium look verkrijgbaar.

De leuningen van Protecura zijn beschikbaar in es, kerselaar, esdoorn, beuk, eik en multiplex standaard zowel in ronde als rechthoekige vorm. Ook maatwerk is een optie.
Zowel bij renovatie als nieuwbouw kiezen de meeste woonzorgcentra in Vlaanderen nog steeds voor houten leuningen. Houten armleuningen zijn warm en geven een natuurlijke look.
WZC kiezen standaard 40 mm ronde beuken of eiken armleuningen in de gangen met type M1 muursteun.
Muursteunen in geborsteld roestvrij staal zijn in diversen maten en vormen beschikbaar.

Qua uiteinden hebben de houten armleuningen ook diverse mogelijkheden. Recht, afgerond, met bocht van 90°, eindstuk in RVS, …


Meer info op:

www.protecura.be

02 304 01 56

[email protected]

Laat een commentaar na

Your email address will not be published. Required fields are marked *