Solucious

Download via Solucious hier hun gratis allergenenposter

Commercële tekst via Solucious

 

“Met de glimlach, samen zekerheid creëren in food-service, dat is waar Solucious voor staat”

Solucious, het foodservicebedrijf van Colruyt Group, levert food en non-food artikelen aan de professionele chef. Solucious heeft alles in huis om een lekkere maaltijd te kunnen serveren tegen een lage foodcost, op maat van de grootkeuken.
 

GRATIS DOWNLOAD: allergenenposter, aangeboden door Solucious

 
Econom, budgetvriendelijk koken met kwalitatieve producten

Als een eigen merk van Solucious biedt Econom al enkele jaren een breed assortiment basisproducten -vers, droog, diepvries en non-food- aan scherpe prijzen, voor de grootkeuken en de horeca.
De Econom artikelen zijn steeds beschikbaar en je bestelt ze gemakkelijk online via solucious.be. Wij bezorgen ze zoals afgesproken. Natuurlijk kan je ook op Solucious rekenen voor advies op jouw maat.
 
Lekker economisch
Als het voordeligste merk in het Solucious assortiment maakt Econom koken met een beperkte foodcost makkelijker. Wat resulteert in extra ruimte in het foodbudget. Economisch en betrouwbaar.
 
Grootverpakkingen
Econom pakt uit met grootverpakkingen die nog meer informatie geven, in goed leesbare richtlijnen, naar onder meer kooktijd, bereidingswijze en bewaartijd. Ze komen ook tegemoet aan de praktische wensen van elke kok: comfortabel in gebruik, kostendrukkend en minder verpakkingsafval.
 
Kwalitatief
Chefkoks zoeken constant naar de juiste balans tussen kwaliteit en prijs. Econom biedt een breed gamma degelijke en betrouwbare producten, van beleg over sauzen tot non-food producten.
 
Econom
Of je nu chef bent in een grootkeuken of in een restaurant, Econom is er voor jou elke dag met producten die de basis vormen van smaakvolle en voedzame maaltijden. Maak er altijd iets lekkers van!
 
 
Meer dan food alleen
Onze kernwaarden zijn service en klantentevredenheid. Dat trachten we op verschillende manieren te beogen.
 
We willen onze klanten ook trainen en bijscholen waar nodig.
Tijdens interactieve workshops over bv. allergenen of voedingswaarden bekijken we eerst de theorie. Daarna toetsen we deze af aan de praktijk en oefenen we met een eigen menu, door de nodige informatie op te zoeken en een duidelijk overzicht op te maken.
 
SOLUCIOUS NV
Edingensesteenweg 196
1500 Halle
[email protected]
solucious.be
 

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.