MMC: visco-matras beschermt tegen ziekenhuisbacterie en huisstofmijt

Met de nieuwe visco-matras brengt MMC een primeur op de markt. Jaarlijks sterven er in ons land honderden mensen door een infectie die ze opliepen via de ziekenhuisbacterie. Vooral mensen met een verminderde weerstand worden hiervan het slachtoffer. Centexbel, het technisch en wetenschappelijk centrum voor de Belgische textielnijverheid, heeft de matras grondig getest en leverde alle nodige MRSA-certificaten af. Ook de hulpstukken en kussens zijn goedgekeurd. Bovendien beschikt MMC over een eigen labo waarbij er permanent een Quality Control van de producten wordt uitgevoerd.

Succesvolle opendeur dagen

Steeds meer mensen uit de zorgsector ontdekken MMC. Op 27 en 28 mei hield MMC twee succesvolle opendeuren dagen in de feestzalen van voetbalclub Sporting Lokeren. Tientallen klanten en belangstellenden konden er kennismaken met het uitgebreide aanbod. Ze kregen er een rondleiding en een deskundige uitleg. Voor veel bezoekers waren de opendeur dagen dan ook een  eye-opener.

Vernieuwde website

Recent werd de website van MMC vernieuwd. U kan voor alle informatie terecht op www.medical-mattress-care.com

Uniek introductiepakket

MMC biedt u een compleet voordeelpakket aan met een matras, dekbed, kussen en hoeslaken. De voordeelprijs van dit pakket bedraagt 200 euro, exclusief BTW, met een minimum afname van 10 pakketten.

Info via www.medical-mattress-care.com of 0473-5911 71

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.