Typ om te zoeken

Careers In the spotlight

MPI Oosterloo verwelkomt nieuwe Algemeen Directeur Hilde Claes

Delen

Algemeen directeur bij MPI Oosterlo is inderdaad een uitdaging.  Hoewel niet volledig nieuw vergt de welzijnsmaterie voor mij enige tijd van inwerken.  Maar als moeder van een kind met een bijzondere zorgbehoefte voelde het ook een beetje als thuiskomen, maar dan in het groot. Als geen ander (her)ken ik het belang van een kwaliteitsvolle opvang en hulpverlening evenals het belang van een warmmenselijke aanpak. Deze mocht ik de eerste weken duidelijk ervaren op de werkvloer wat mijn enthousiasme alleen maar deed groeien.  

Het is mijn ambitie om MPI Oosterlo zo goed als mogelijk klaar te stomen voor de toekomst. Mensen en materies samenbrengen om samen een coherente strategische visie te ontwikkelen. De huidige maatschappij, en ook de zorgsector verkeert in een voortdurende transitie. De ervaring die ik in het verleden in verschillende publieke mandaten mocht opdoen is hierin, merk ik nu al, van goudwaarde.  Het is mijn overtuiging dat een samenwerking, zowel intern als extern, cruciaal is  waarbij de warmmenselijke insteek die het MPI Oosterlo vandaag kent, centraal moet blijven staan.

“Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgaan en met elkaar samenwerken is succes”, zei Henry Ford treffend.

Laat een commentaar na

Your email address will not be published. Required fields are marked *