Katleen Janssens, UZA

Nieuwe gezichten in het UZA

Het UZA verwelkomt deze maand twee nieuwe gezichten in het directiecomité en een nieuw hoofd voor de technische dienst. Katleen Janssens is Directeur Personeel, Martijn Lamberti-Henquet Directeur Administratie & Financiën, en Erik Van De Wauwer Hoofd Technische Dienst.

Katleen Janssens studeerde af als licentiaat in de rechten aan de Universiteit Antwerpen. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als advocaat aan de balie te Antwerpen, maakte zij de overstap naar de Stad Antwerpen waar haar focus lag op de integrale veiligheid. Van 2011 tot nu kon Katleen heel wat HR-ervaring opdoen als algemeen directeur van de Stad Lier. “Ik kijk ernaar uit om het UZA verder mee vorm te geven, het personeelsbeleid verder uit te bouwen, medewerkers te ontmoeten en mij helemaal onder te dompelen in de wereld van de zorg.”

Martijn Lamberti-Henquet neemt de functie van directeur administratie & financiën (CFO) in het UZA op. Hij genoot een economisch-financiële opleiding in Nederland, Zwitserland, Duitsland en de Verenigde Staten en maakte na een carrière in de banksector in 2005 de overstap naar de gezondheidszorg waar hij diverse directiefuncties in het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) bekleedde. In het kader van zijn werkzaamheden in het MUMC werkte Martijn Lamberti-Henquet ook samen met het UZGent en met de omliggende ziekenhuizen in Belgisch Limburg. “Samen met mijn collega’s in de directie zal ik zorg dragen voor een financieel gezond beleid en de continuïteit voor de toekomst in samenwerking met de UAntwerpen.”

Martijn Lamberti-Henquet, UZA

Erik Van De Wauwer studeerde in 2001 af als ingenieur-architect aan de KU Leuven. In 2018 rondde hij daarnaast de opleiding Master in management en beleid in de gezondheidszorg af. Na een loopbaan binnen architecten- en studiebureaus was hij werkzaam binnen een openbaar bestuur waar hij verantwoordelijk was voor het beheer van het patrimonium en de dienst vergunningen en de milieudienst. Van De Wauwer is ook voorzitter is van ZORG.tech. “Ik deed al ervaring op in de gezondheidszorg als verantwoordelijke voor de afdeling nieuwbouw- en verbouwingsprojecten in het UZ Leuven meer recent als facilitair manager binnen de Alexianen Zorggroep Tienen.”

Erik Van De Wauwer, UZA

LEES MEER OP ZORGMAGAZINE.BE

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.