Nieuwe portaalsite voor Vlaamse architectuur

Het paradepaardje is de uitgebreide projectendatabank met lucht-, interieur-, exterieurfoto’s en visualisaties van honderden architectuurprojecten in Vlaanderen met vermelding van de belangrijkste betrokken partijen: opdrachtgever, ontwerper, studiebureau, aannemers, leveranciers,… Hierbij ook heel wat zorgprojecten. Het is trouwens ook mogelijk de databank te doorzoeken op basis van thema, zodat de gebruiker snel een overzicht krijgt van alle zorgprojecten op de site.

You Tube

Daarnaast wordt er ook zo veel mogelijk nieuws gebracht, maar dan enkel nieuws dat relevant is voor de ‘voorschrijvers’ van het bouwproces. Hierbij laten de samenstellers de (interieur)architecten en ingenieurs zo veel mogelijk zelf aan het woord. Opmerkelijk is dat er ook veelvuldig gebruik gemaakt wordt van You Tube-filmpjes.

De site biedt verder ook een platform aan voor de diverse architectuur- en ingenieurorganisaties en onderwijsinstellingen om zich in het kort voor te stellen en om eigen agenda- en nieuwsitems toe te voegen.

(RNP)

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.