Niko Gobbin nieuwe algemeen directeur van P.C. Dr. Guislain

Niko Gobbin nieuwe algemeen directeur van P.C. Dr. Guislain

Niko Gobbin is de nieuwe algemeen directeur van het Psychiatrisch Centrum Dr. Guislain. Hij nam zijn nieuwe functie op op 12 september en keert daarmee terug naar de zorgsector in Gent. Niko Gobbin volgt Rik Ouvry op, die eerder dit jaar met pensioen ging.

Van 2016 tot 2019 was Niko Gobbin algemeen directeur van het AZ Sint-Lucas in Gent. De voorbije jaren gaf Niko Gobbin het beleid mee vorm vanop het kabinet van de Vlaamse minister van Volksgezondheid, Welzijn en Gezin. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het coronabeleid en de opvolging van de ziekenhuissector. Eerder was hij ook al aan de slag op het kabinet van toenmalig eerste minister Yves Leterme en was hij ook lange tijd directeur van de Studiedienst van CD&V. Een maand geleden nam Niko Gobbin de rol op van nieuwe algemeen directeur van P.C. Dr. Guislain

“In mijn eerste weken als algemeen directeur heb ik alvast ervaren dat het P.C. Dr. Guislain een heel hartelijke organisatie is. Ik heb hier een erg warme ontvangst gekregen en ben ervan overtuigd dat we met het hele team een verschil kunnen maken in het leven van zeer kwetsbare mensen”, aldus de nieuwe algemeen directeur Niko Gobbin. “We mogen fier zijn op de rijke historiek van het P.C. Dr. Guislain, maar zeker ook op de toekomst die we in de komende jaren samen vorm zullen geven. En daarbij zal het P.C. een leidende rol blijven opnemen in de ontwikkeling van de geestelijke gezondheidszorg. Ik ben blij en vereerd dat ik daar, vanuit mijn eigen ervaring, nu zelf aan kan bijdragen.”

LEES MEER OP ZORGMAGAZINE.BE

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.