Raf Lippens

Opvolging Raf Lippens als algemeen directeur Sint-Trudo

Anticiperend op het pensioen van Raf Lippens, gaat Sint-Trudo Ziekenhuis op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Die opvolging zal er niet van vandaag op morgen komen, maar zal op een stabiele en geplande manier gebeuren, doordat Raf Lippens nog tot eind 2023 aan boord blijft.

Voorzitter Bernard Himpens: “Raf heeft een bijdrage geleverd aan dit ziekenhuis om U tegen te zeggen. Zijn verwezenlijkingen voor Sint-Trudo zijn niet kort samen te vatten, maar omvatten een enorme evolutie, professionalisering en opbouwtraject voor ons huis. Niemand binnen Sint-Trudo, inclusief Raf zelf, wil dan ook dat hij die scepter van algemeen directeur van de ene dag op de andere zou overdragen. We zijn Raf zeer dankbaar dat hij tot eind 2023 aan boord blijft om de toekomstige directeur de kans te geven zich volledig in te werken in de dossiers.”

Directeur Raf Lippens: “Mijn levenswerk ligt hier in Sint-Trudo. In december 1985 startte ik hier als jonge anesthesist. De ziekenhuiswereld, de manier van werken en de mogelijkheden waren op dat moment niet te vergelijken met waar we vandaag staan. Ik heb hier al die jaren al met zoveel fantastische collega’s samengewerkt. Het is dankzij hun bijdrage dat wevan dit ziekenhuis een topziekenhuis hebben kunnen maken. Samen met hen allen wil ik de komende periode nog heel wat mooie projecten afronden, om een mooie toekomst voor ons ziekenhuis én ons ziekenhuisnetwerk te kunnen garanderen.”

LEES OOK OP ZORG Magazine:

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.