Partezis en partners lanceren project rond e-learning in zorgsector

Dit partnership biedt Partezis de mogelijkheid om zijn bestaande opleidingsaanbod voor de zorgsector uit te breiden met een oplossing voor e-learning, gebaseerd op de bewezen e-learningtechnologie van TCG en de expertise binnen deze discipline van GiVi Group.

Snel en eenvoudig

De algemene voordelen van e-learning zijn legio. Het is een snelle, eenvoudige en voordelige leervorm. Je kan leren waar, wanneer en zo vaak je maar wil. Dat e-learning in Nederland bovendien een bewezen en doeltreffende methode is om de kennisborging en kwaliteits- en rendementsverbeteringen in zorginstellingen te ondersteunen, heeft Partezis ertoe bewogen om deze leervorm ook voor de Belgische zorgsector te introduceren.

Partezis zal zijn e-learningportfolio via twee kanalen aanbieden. Zo zal de Belgische zorgsector begin 2010 vrij kunnen shoppen via een publiek platform. Het andere kanaal – een beveiligd en gepersonaliseerd platform op maat van de zorginstelling – kan vanaf dag één, met een korte doorlooptijd van één tot twee maanden, worden opgezet. De klant bepaalt zelf de vorm, het uitzicht en het aanbod van e-learning en andere leervormen op dit platform. Dit laatste kan zelfs aan de hand van leertrajecten per afdeling, per functie en/of per medewerker. Bovendien kunnen de medewerkers vanop dit platform nauwkeurig opgevolgd worden door hun afdelingshoofd, de hr-afdeling … en kan hierover gerapporteerd worden.

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.