Partezis en Regas slaan handen in elkaar

Regas is gespecialiseerd in de ontwikkeling van registratiesoftware voor de welzijnszorgsector. Voor de implementatie en het beheer van de software werkt het bedrijf samen met gekwalificeerde lokale partners. “De eerste positieve ervaringen met de ziekenhuizen van de Broeders van Liefde leren ons dat een lokale begeleiding essentieel is bij het implementatieproces”, stelt Tom De Clercq, zaakvoerder van Regas bvba België. “Wij zijn ervan overtuigd dat wij in Partezis, een IT-bedrijf met jarenlange ervaring en sectorkennis, een volwaardige partner hebben gevonden.”

Rijke oplossing

“Bovendien kunnen dankzij de combinatie Partezis en Regas in deze sector voortaan zowel de sociaal-administratieve, de medische als de zorggegevens efficiënt en geïntegreerd worden gehanteerd bij het verlenen van een kwaliteitsvolle patiëntenzorg.”

De focus van Partezis ligt eerder op de creatie van lokale en sectorspecifieke functionele meerwaarden, bovenop bewezen eigentijdse IT-oplossingen en het aanbod van aanvullende diensten. “Als vertrouwenspartner van onze strategische doelgroepen willen wij niet alleen garant staan voor een kwalitatieve softwareportfolio, maar ook voor de toegevoegde waarde die we er zelf bovenop aanbieden, voor de bijbehorende implementatieservices, de supportdiensten en de lokale continuïteit”, poneertRoger Lemmens, CEO van Partezis. “Aan de basis hiervan liggen uiteraard een sterk product en een duurzaam partnership met de producteigenaar.”

Lanceringsevenement

Op donderdag 15 oktober organiseert Partezis het lanceringsevent van Azis for MHC (Mental Health Care, de volledige ‘solution suite’) in het algemeen, en Azis CARE for MHC (de oplossing ter ondersteuning van de zorgprocessen) in het bijzonder. Het partnership met Regas zal tijdens dit evenement centraal staan. Dit initiatief vindt plaats in het ICC in Gent, vanaf 13.30 uur. De organisatie wordt omstreeks 17 uur afgesloten met een receptie.

 (BVC)

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.