PMP maakt verschil door flexibiliteit

Kwalitatieve Italiaanse kantoormeubelen en Zwitserse stoelen: met dit brede productaanbod verrast PMP sinds 2003 de markt. Vooral in de zorgsector en het bedrijfsleven staat de onderneming van Patrick Beelen hoog aangeschreven.
“We onderscheiden ons door een zo hoog mogelijke flexibiliteit en onafhankelijkheid,” legt de zaakvoerder uit. “Dat stelt ons in staat optimaal in te spelen op de noden van iedere klant. We nemen uitvoerig onze tijd om nauwkeurig af te toetsen wat de klant eigenlijk wil en hoe we hem daar het best bij kunnen helpen. Onze dienstverlening loopt 24 uur op 24, zeven dagen op zeven. Voor weekendwerk vragen we bovendien geen meerprijs.”
De esthetische en ergonomische stoelen van de onderneming staan in verschillende rust- en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en OCMW’s, vooral in Vlaanderen. Via mond-tot-mondreclame en interessante acties, zoals kwartaalpromoties, vinden veel klanten de weg naar PMP. “Onlangs hebben we de wachtruimte en de balie van de nagelnieuwe MRI-scan in Tienen helemaal aangekleed. Sinds januari beschikken we in onze productportfolio over een volledig nieuw operationeel kantoor, dat toelaat om zoveel mogelijk mensen te laten functioneren op een beperkte ruimte. Ook de nieuwe lijn vergadertafels in Italiaans design slaat aan. Dankzij de breedte van ons gamma vinden we een oplossing voor ieders budget,” besluit Patrick Beelen.
(BVC)

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.