Real-time mobiele schoonmaakplanning: Leviy & Alpheios ontwikkelen essentiële innovatie

De strategische samenwerking tussen Leviy en Alpheios zorgt voor een innovatieve oplossing voor het plannen, registreren en rapporteren van de dagelijkse schoonmaak. Een innovatie die essentieel is voor de huidige tijd en de nieuwe wereld die op ons wacht.  
Schoonmaakprogramma  
Leviy en Alpheios bedienen al enkele jaren verschillende ziekenhuizen met diverse digitale tools voor planning, controle en registratie. De huidige omstandigheden laten echter een sterke stijging zien in de vraag naar digitale schoonmaakplanning, registratie en vooral ook real time inzicht. Dit inzicht en grip op de uitvoering en kwaliteit van schoonmaak is van essentieel belang. Leviy heeft haar bestaande oplossingen verder doorontwikkeld, waardoor planning van de werkprogramma’s tot op schoonmakerniveau mogelijk is. Ook kan er worden gekoppeld met verschillende sensoren om gebieden als toiletten na bepaald gebruik direct schoon te maken.  
Op maat 
Het systeem van Leviy kan per ziekenhuis en zelfs per afdeling op maat ingericht worden. Zo kunnen dagelijkse taken worden ingepland, maar ook periodieken en kan de schoonmaak op rollend materiaal tot op de seconde gevolgd worden.  

Amsterdam UMC, Eric Agterberg: “Binnen verschillende instanties is het belangrijk dat je registreert. Wanneer is een bed of kamer voor het laatst schoongemaakt? Hoe weten we wanneer we wat moeten schoonmaken? Hoe weten we wanneer we iets overslaan? Al die zaken worden geregistreerd via Leviy. Daar heb je dus een heleboel problematiek en vragen vanuit de controlerende instanties, opgelost.” 


Inzicht en optimalisatie 
Leviy heeft samen met Alpheios flinke slagen gemaakt op het vlak van data en rapportage. Zo leidt de vernieuwde functionaliteit tot een verstrekkend inzicht in voortgang en uitvoering van schoonmaak, wat zeer gedetailleerd gerapporteerd kan worden in rapportages en dashboards. Er ontstaat groot inzicht in de dagelijkse operatie. 

Alpheios België, Mariska Binnemans: “Data genereren… niet om mensen te controleren, wel om feedback te krijgen, realistische verbeterdoelen te stellen met de medewerker en samen die verbetering waar te maken. Zo faciliteren we organisaties in de zorg om schoonmaakmedewerkers de beste versie van zichzelf te laten worden en te laten uitblinken!” 

Ook mogelijk met Leviy: 

  • DKS – Beheer uw volledige DKS proces (EN 13549 Norm) in het platform.  
  • Audits – Digitaliseer al uw audits zoals HACCP, legionella en registratielijsten. 
  • Tijdsregistratie – Registreer met QR-codes of de NFC-technologie de aanwezigheid van het personeel.  
  • Analytics – Real time inzicht in alle data met uw eigen uitgebreide management rapportages. 
  • Integraties – Leviy biedt de mogelijkheid om te integreren o.a. met EPD (HL7) of FMIS. 

Deze organisaties gingen u al voor: 
ZOL, Medisch centrum Leeuwarden, Amsterdam VUMC, Sint Jozef, Jessa Ziekenhuis 
Interesse of vragen?  
Annik Vercammen | 0479 88 42 07 
Nick Van Gils | 0498 88 42 17 
[email protected]  

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.