Rekruteringsoplossingen op maat

Care 4 People, een HR adviesverleningskantoor, gespecialiseerd in de zorgsector, begeleidt bij de selectie en recrutering van leidinggevenden, en dit  vanaf het niveau van hoofdverpleegkundigen.
Rekruteringsoplossingen op maat
De methode van Care4 People leent zich enkel tot het vinden van uiterst gekwalificeerde en gespecialiseerde zorgmedewerkers. In functie van de criteria, lokaliseert Care4 People zijn relatienetwerk en potentiële kandidaten, met behulp van de direct search technieken. De kandidaten worden op een eerlijke en respectvolle manier benaderd en krijgen een uiterst vertrouwelijke behandeling. Deze methode biedt een garantie voor het vinden van een maximum aantal kandidaten.
Functieanalyse en ontwikkelingsplan
Er wordt een gedetailleerde functie-analyse opgesteld en wordt gezocht naar de meeste geschikte kandidaten op de markt via  direct search en/of via advertentie. Deze worden beoordeeld aan de hand van tests die hun gedrag en managementvaardigheden in kaart brengen en sterktes en zwaktes aanduiden. Naast het interview en de testing stelt Care 4 People een rapport en ontwikkelingsplan voor, dat zowel de kandidaat als het bedrijf een goede integratie in de job verzekert. Tevens behoort een carrière-oriëntatie of interne mobiliteit tot het aanbod.  In dit kader worden management audits uitgevoerd bij potentiële interne kandidaten teneinde de transities met succes  uit te voeren
Resultaatsverbintenis
Dankzij een doorgedreven operationele ervaring in de zorgsector en zijn  flexibele organisatie, is Care4 People in staat om op een snelle en aangepaste manier op de behoeften van de klant in te spelen. Het bureau verbindt zich ertoe de aanwervingsactiviteit binnen een redelijke tijdspanne te laten verlopen : een functie dient zo snel mogelijk te worden ingevuld. Daarbij wordt een garantie opgesteld van een termijn van maximaal 2 maanden, een periode binnen dewelke een geschikte kandidaat zijn/haar arbeidsovereenkomst met de opdrachtgever ondertekent.

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.