Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie

Soins & Santé 2017 op 9 en 10 maart in Namur Expo

Delen

Meer dan zomaar een beurs: een platform om zaken te doen

Op 9 en 10 maart opent Soins & Santé, de enige vakbeurs in Wallonië voor gezondheidszorg en hulp aan personen, opnieuw de deuren in Namur Expo. In minder dan 3 jaar tijd is de beurs uitgegroeid tot een onmisbaar evenement voor alle spelers van de gezondheidssector. 
 
Gratis toegang voor professionals tijdens de 2 dagen. Online inschrijven is verplicht en kan op www.soins-sante.be met de code TENACS17
 
Tijdens deze 3de editie zal de beurs meer dan 4.500 professionals verwelkomen, die niet alleen een ruim gamma van producten en diensten maar ook de laatste innovaties in de sector komen ontdekken. Daarnaast kunnen ze hun kennis bijschaven tijdens een van de vele geaccrediteerde seminaries.
 
Leveranciers van groot of klein materiaal, van IT-oplossingen, werkkleren of bouwsystemen, maar ook farmaceutische bedrijven, cateraars… Maar liefst 170 exposanten pakken uit met een omvangrijk aanbod van hoogtechnologische uitrusting, innovatieve oplossingen en kwaliteitsvolle diensten die beantwoorden aan de huidige behoeften van de sector.
 
Ook de verenigingswereld zal ruimschoots vertegenwoordigd zijn, aangezien ook dit jaar een tiental verenigingen en federaties worden samengebracht in een specifiek deel van de beurs. Op die manier kunnen zij nieuwe gesprekspartners ontmoeten en de bezoekers sensibiliseren voor de problemen waarmee de sector wordt geconfronteerd.
 
EEN DERTIGTAL TOPSEMINARIES
Om het aanbod te vervolledigen heeft Soins & Santé ook een uitgebreid seminarieprogramma uitgewerkt voor de 2 beursdagen. De seminaries worden georganiseerd in samenwerking met het Agence pour une Vie de Qualité (AVIQ), sectorfederaties en verschillende professionals uit het veld (waaronder de Société Scientifique de Médecine Générale). Op het programma staan gevarieerde en erg actuele onderwerpen, zoals ondersteuning voor mantelzorgers, werken in een netwerk van zorgverleners, de silver economy of nieuwe technologieën in het ziekenhuis. Het volledige programma is beschikbaar op www.soins-sante.be.
 
De meeste seminaries worden erkend door de overheid, wat de kwaliteit van het programma nogmaals bevestigt. Die seminaries gelden dan ook als een professionele vorming.
 
Een van de opvallende namen in het lijstje met gastprekers is Maxime Prévot, Waals minister van Volksgezondheid en Sociale Actie, die een lezing zal geven over de Waalse steunmaatregelen voor spelers uit de zorgsector.
 
BEZOEKERS ONDER DE INDRUK VAN HET BEURSAANBOD
“De beurs is sinds vorig jaar enorm geëvolueerd. Op Soins & Santé kunnen aankoopdiensten van ziekenhuizen of aankoopcentrales hun netwerk van leveranciers versterken en verruimen. Aankopers moeten steeds alert zijn voor technologische ontwikkelingen en tijdens dit event kunnen ze kennismaken met nieuwe producten, nieuwe methoden en nieuwe technologieën. Bovendien was de beurs op een zeer professionele manier georganiseerd!” Xavier DUFOUR, Diensthoofd – Aankoop, Administratief en financieel bestuur, CHU Dinant Godinne, UCL Namur asbl.
 
“We hebben hier alle leveranciers gevonden om ons nieuwe rusthuis in te richten, van meubelen voor de kamers en de leefruimten tot de gemeenschappelijke delen! We zijn heel blij dat we Soins & Santé hebben bezocht, zowel door het uitgebreide aanbod van de aanwezige firma’s als door de kwaliteit van de opleidingen.” Sophie GUISEN, Directrice en Anne-Michèle LADEUZE, Hoofdverpleegkundige, Home les Loriers, Hannut.
 
BLOKKEER DE DATUM IN UW AGENDA!
Bent u actief in een ziekenhuis, rusthuis of andere instelling voor gezondheidszorg?
Bent u op zoek naar hoogtechnologische uitrusting, innovatieve oplossingen of diensten van topkwaliteit?
 
Kom dan naar Namur Expo op 9 en 10 maart, telkens van 9 tot 18.30 uurGratis toegang voor professionals tijdens de 2 dagen. Online inschrijven is verplicht en kan op www.soins-sante.be met de code TENACS17
 

Laat een commentaar na

Your email address will not be published. Required fields are marked *