panorama1_triamant.jpg

Stem Triamant naar de finale van KMO Laureaat 2016-2017

Ondernemerschap in de zorg blijft niet onopgemerkt. Triamant is genomineerd voor UNIZO KMO laureaat 2016-2017 in de provincie Antwerpen (gezien de ligging van onze hoofdzetel). De jury looft Triamant voor haar innovatieve totaaloplossing, waardengedrevenheid en maatschappelijke relevantie.

De missie

Triamant staat voor de creatie en aansturing van gastvrije, levendige buurten waar mensen met en zonder zorgbehoefte fijn samenleven. Een omgeving waar jong en oud zich thuis voelt, omringd door buren die mekaar kennen en voor mekaar zorgen. Een professioneel zorgteam is 24/7 aanwezig voor wie dat wenst, ook in het weekend. Je levenslust en vitaliteit behouden, daar gaat het om. Voluit leven staat voorop. Dat is Triamant ten voeten uit.

Bloeiende Triamant-buurten

Vandaag telt Triamant twee buurten, in Velm (bij Sint-Truiden) en in Geluwe (tussen Kortrijk en Ieper). De volgende bloeiende buurten zijn reeds in volle opbouw in Zottegem en Ronse. Triamant Bree is volledig vergund; de plannen liggen op de architectentafel. Zodra al die buurten operationeel zijn, zullen er zo’n 1.250 mensen zich ‘Trotse Triamantairs’ mogen noemen. Over bijkomende sites wordt onderhandeld.

Stem in 3 eenvoudige stappen:

  1. Surf voor 5 oktober naar www.kmolaureaat.be/antwerpen.
  2. Kies voor Triamant: vul uw e-mailadres in en klik op Stemmen
  3. Moedig collega’s, familie en vrienden aan om hetzelfde te doen.

Uw steun

Het Triamant-team werd de afgelopen jaren meermaals en uiteenlopend genomineerd (in opstartinnovatie, Energie en Milieu, Vlaamse Bouwmeester en Zorginnovatie). Met uw steun gaan we deze keer voor de award zelf! Deze award zou Triamant een ruimere bekendheid opleveren en een boost betekenen voor onze medewerkers, bewoners, vrijwilligers en de vele enthousiastelingen die de kracht van Triamant ervaren.

Bron: Triamant – eigen berichtgeving 

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwbrief.