Steven Pans nieuwe medisch directeur in SFZ

Steven Pans nieuwe medisch directeur Sint-Franciscusziekenhuis

Dr. Steven Pans is sinds 1 mei medisch directeur-hoofdarts in het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder. Hij neemt de fakkel over van Dr. Steven Vanvolsem die deze functie ad-interim ter harte nam.
 
Dr. Steven Pans: “Na twintig jaar klinische ervaring als radioloog in het UZ Leuven kijk ik bijzonder uit om aan de slag te gaan in het Sint- Franciscusziekenhuis, met dank, met trots en vol vertrouwen om mijn ervaring en passie voor de zorg te delen met de vele medewerkers binnen SFZ alsook met de partners omheen het Sint-Franciscusziekenhuis.”
 
“Werken in een zorgverlenende organisatie vraagt om een bijzondere passie en motivatie van elke medewerker in het ziekenhuis. Vanuit deze passie voor de zorg en voor het management kies ik graag voor de functie van hoofdarts. Samen met het artsenkorps, het verpleegkundig en paramedisch team, ondersteunde diensten en beleidsmedewerkers in het ziekenhuis wil ik me inzetten voor het versterken van de warme organisatiecultuur”, aldus de nieuwe hoofdarts.

LEES MEER OP ZORGMAGAZINE.BE

Lees ook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.