Typ om te zoeken

Woonzorgcentra

“Eén geïntegreerd platform is de toekomst”

Delen

Eenvoud en veiligheid vinden elkaar terug in totaaloplossing van Televic Healthcare Solutions en ASSA ABLOY

Als twee marktleiders elkaar vinden om hun expertise te koppelen, dan kan daar alleen maar goed nieuws uit voortvloeien. Dat is bij de samenwerking tussen Televic Healthcare Solutions en ASSA ABLOY niet anders. De grote winnaar in het verhaal? De zorginstellingen.  
 
Televic Healthcare Solutions speelt al een tijdje in op de vraag van zorginstellingen om communicatie, zorg en veiligheid meer dan ooit met elkaar te verbinden. Met hun House of Solutions vormen ze steeds meer een one-stop-solution provider voor hun klanten. Hiervoor gaan ze strategische overeenkomsten aan met verschillende bedrijven die top zijn in hun domein, zoals ASSA ABLOY, de specialist in door opening solutions. Zij stelden hun toegangscontroleplatform Litto SMARTair™ open voor integratie met het InterAxio zorgoproepsysteem van Televic. 
 
“Zorginstellingen zijn op zoek naar een eenvoudige totaaloplossing waar flexibiliteit en eenvoud centraal staan. Die boodschap hebben we een tijdje terug al opgepikt en zetten we om in daden”, verklaart Tom Van Acker, Sales & Marketing Manager bij Televic Healthcare Solutions. “Na verloop van tijd weten de mensen anders niet meer welk bedrijf nu precies instaat voor welke techniek of technologie en nog minder of er een connectie is tussen de platformen. Die onduidelijkheid nemen we weg door met de verschillende bedrijven samen te werken in plaats van naast elkaar te werken. Televic neemt als single point of contact de leiding in het verhaal en zorgt voor een vlekkeloze dienstverlening.” 
 
“Het is een win-winsituatie, voor alle betrokken partijen”, pikt Piet Van den Bossche, BU manager Access Control bij ASSA ABLOY, in. “Wij zijn van mening dat integraties met andere platformen de toekomst zijn. Een klant zit niet te wachten op een resem softwareplatformen die allemaal naast elkaar leven. Hij wil eenvoud en efficiëntie in één systeem, ook op het vlak van veiligheid. En net op dat vlak dragen wij vanuit ASSA ABLOY ons steentje bij met onze toegangscontrolesystemen. Die bewijzen hun nut bij onder meer het beveiligen van medicijnkasten maar ook bij het beschermen van de bewoners.” 
 
Het is geen toeval dat de beide partijen elkaar gevonden hebben. “Televic heeft de knowhow en capaciteit om aan zo’n platform te bouwen en ASSA ABLOY past perfect in dit plaatje. Als een bedrijf niet openstaat voor integratie en samenspel, dan stopt het verhaal. Maar wij zitten nu eenmaal op dezelfde vooruitstrevende golflengte”, klinkt het in koor. “Ook onderling maken we elkaar beter op deze manier, dus de zorginstellingen doen een dubbel voordeel. De toekomst ziet er veelbelovend uit. De zorg van morgen zal er de vruchten van plukken.” 
 
 
Wil u zelf het gebruiksgemak ervaren van centraal beheer op vlak van communicatie, veiligheid en comfort in één eenvoudig systeem? Surf dan even naar www.televic-healthcare.com of www.assaabloy.be.
 

Laat een commentaar na

Your email address will not be published. Required fields are marked *