Typ om te zoeken

Facility In the spotlight Woonzorgcentra

Wasbare beschermingsproducten – Medical Mattress Care zorgt voor uw gezondheid

Delen

Onze nieuwe productlijn voor de wasbare beschermingsproducten is ontstaan als reactie op de COVID-19-crisis. Sinds de uitbraak in maart 2020 heeft deze wereldwijde gezondheidscrisis geleid tot een ongekend tekort aan medische wasbare producten.

Medical Mattress Care AssortimentIn een poging tot een zo groot mogelijke samenwerking om de precaire situatie waarmee zorgverleners tijdens hun strijd tegen COVID-19 worden geconfronteerd, heeft MMC haar technologie geheroriënteerd om herbruikbare kleding te kunnen maken. Door een waterbestendige en ademende stof als basis te gebruiken (al toegepast in bedbescherming), hebben we mede dankzij de inzet van verschillende ziekenhuizen in ons land basis beschermingskleding kunnen produceren.

EEN OPLOSSING OP MAAT

Al onze producten zijn ontworpen om meerdere malen te worden gebruikt, omdat ze wasbaar zijn op 95º (30 gegarandeerde wasbeurten). Daarom dragen ze bij aan de duurzaamheid van de gezondheidssector omdat er minder afval wordt geproduceerd.

“Tijdens de eerste COVID-golf hebben wij gelukkig kunnen beschikken over de wasbare beschermingsschorten van MMC. De uitstekende wasbaarheid en kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat onze collega’s optimaal konden beschermd worden. Wij zijn tevreden gebruikers!” – Wim Borremans, directie WZC Sauvegarde

EU-VERVAARDIGDE PRODUCTEN

We kunnen de minimale bestelling- en levertijd optimaliseren. EU-kwaliteit verzekerd. Garandeert ook meer prijs-stabiliteit en beter vraagpiek management.

“Gelet op de schaarste van wegwerp schorten tijdens de COVID-19 uitbraak, waren wij blij met de snelle en degelijke oplossing van MMC. Hierdoor konden wij onze medewerkers een veilige en duurzame bescherming aanbieden.” – David De Mol, Purchase Manager Benelux Senior Living Group

Naast alle wasbare bescherming producten van MMC hebben we de scherpste prijzen aan de hoogste kwaliteit op de markt betreffende visco matrassen, dekbedden, hoofdkussens en allerhande positionerings materiaal en zitkussens. Overtuig jezelf en vraag naar de scherpste voorwaarden op de markt. 


Voor meer info contacteer Michel Marynissen

  1. +32 473 59 11 71 – [email protected]www.medicalmattresscare.com

Laat een commentaar na

Your email address will not be published. Required fields are marked *