Abonneer op Zorgmagazine

Blijf op de hoogte van het laatste zorgnieuws en laat je inspireren door actuele themadossiers (HR, Innovatie, Marketing, ICT…), aangevuld met praktijkcases.

ZORG Magazine is ook een netwerkplatform voor professionals uit de zorgsector. Zo zijn we de organisator van het gala Zorgwerkgever van het Jaar, waarop tien awards worden uitgereikt om verdienstelijke zorgorganisaties te belonen en in de kijker te zetten, maar waar opnieuw vooral sterke praktijkcases worden belicht. Daarnaast organiseren we ook seminaries, momenten waarop een grote groep professionals nieuwe inzichten krijgen via een opeenvolging van sprekers, en workshops met kleinere groepen, waarop heel pragmatisch nieuwe dingen worden uitgetest.

Abonneren

Leveringsadres (indien verschillend van facturatieadres). Bij meerdere abonnementen ontvangt u nog een e-mail waar u alle namen van de abonnees kan doorgeven.

Na het verzenden van uw inschrijving krijgt u een automatische bevestiging. Indien u deze niet heeft gekregen, contacteer [email protected]

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zorgnieuws?

Wens je up-to-date te blijven van het laatste zorgnieuws en leerrijke events?
Schrijf je dan hier in en ontvang 2-wekelijks onze nieuwsbrief.